Cowdancers historie

Cowdancers er en forening der har følgende formål:

 ”Klubbens formål er at mødes for at danse linedance og at høre godt musik samt at skabe socialt samvær.” Ud af dette kan det ses, at vi ikke kun mødes for at danse men også for, at have det sjovt og hygge os sammen med andre der kan lide at danse linedance.

Vores motto er: ”Godt sammenhold - unge som ældre, have det sjovt og så giver det jo også motion.” Det er altså ikke kun bentøjet men også lattermusklerne der bliver rørt på vores træningsaftener og det er bestemt også hensigten.

Nogle vil måske spørge: Det der linedance, hvad er nu det for noget? Det er danseform hvor danserne står på rækker og danser. Der danses til al slags musik.  Man behøver ikke at have nogen partner så det er nemt at gå til. Man kan være få eller mange, det er dog sjovest når dansegulvet er fyldt op. Til at lede dansen har vi på træningsaftener en instruktør der indlærer os dansene.

Vi har medlemmer mange steder fra, og det er vi utrolig glade for og vi har altid plads til flere. Dog synes vi, at mænd er lidt sværere at trække ud af busken. Vi har fået mænd med, men det vil da være sjovt hvis der var flere. Alle kvinder er selvfølgelig også velkomne.

Vi er også en forening der er glade for at tage ud. Der er ofte nogle af vores medlemmer der tager til de arrangementer der bliver holdt af andre klubber. Det er inspirerende at komme rundt i landet for at se hvilke danse der bliver danset andre steder. Vi har oplevet at linedansere modtager deres gæster godt og gerne vil vise hvad de kan. Det er også en måde at få knyttet nye venskaber på tværs af klubberne.

Vi holder til i gymnastiksalen i Vaarst v/børnehaven. Vaarst Skolevej 9260 Gistrup

Hvis I synes det lyder spændende, er I velkomne til at kigge forbi.

Vibeke Overgaard | Vaarst Skolevej, 9260 Gistrup  | Tlf.: 21622709